Ανταλλαγή νέων «Let's embrace our diversity»

Μαρακές, Μαρόκο 15-26 Οκτωβρίου 2023

Η ομάδα του Growth Hub βρέθηκε στο Μαρακές, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+. Μια ομάδα έξι συμμετεχόντων παρακολούθησε το πρόγραμμα «Let's embrace our diversity» από τις 15-26 Οκτωβρίου. Ένα διαφορετικό youth exchange με στόχο την ενδυνάμωση της διαφορετικότητας, το οποίο έδωσε στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να συζητήσουν τα στερεότυπα, τις προκαταλήψεις, τους λόγους αποκλεισμού των μειονοτήτων καθώς και τους τρόπους ένταξης και συμπερίληψής τους στην κοινωνία. Μέσω του προγράμματος προωθήθηκαν σημαντικές αξίες όπως ο σεβασμός των ιδιαιτεροτήτων του καθενός και η σημασία της ομαδικότητας, της καλής επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ των ομάδων, μέσα από βιωματικές δραστηριότητες και ενδιαφέροντα workshops!!

#erasmusplus#wegoproject#erasmus#letsembraceourdiversity#morroco🇲🇦

Τελευταία Νέα

Απολογιστικό - “Speak Yourself” στην Τρίπολη

Το Growth Hub πραγματοποίησε την Τρίτη 28 Νοεμβρίου, ένα διαδραστικό δίωρο σεμινάριο με τίτλο “Speak Yourself”

"Creative Box" | Training Course, Serbia

Vršac, Serbia 22 - 30 Jan 2024

Απολογιστικό - Το “Θα σας ειδοποιήσουμε | Unplugged” ήρθε στην Τρίπολη.

Την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το σεμινάριο “Θα σας ειδοποιήσουμε | Unplugged, με ομιλητές τον Κωνσταντίνο Κίντζιο και Σπύρο Ανδριανό.

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
Εγγραφείτε στο Newsletter μας.
    Copyright 2021 Growth Hub NGO
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram