Απολογιστικό - “Speak Yourself” στην Τρίπολη

Το Growth Hub πραγματοποίησε την Τρίτη 28 Νοεμβρίου, ένα διαδραστικό δίωρο σεμινάριο με τίτλο “Speak Yourself”

με βασική ομιλήτρια Βασιλική Βαρουξή ,στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό  Θέατρο στην Τρίπολη. 

Κεντρικός άξονας του σεμιναρίου ήταν το “Κάνε το όνειρο πράξη”, επικεντρώνοντας στον τρόπο καλλιέργειας και διαχείρισης των ήπιων δεξιοτήτων μας. Αναλύθηκαν τα εργαλεία μη λεκτικής επικοινωνίας με τα οποία θα γίνουμε αποτελεσματικότεροι στην επικοινωνία μας στο εργασιακό περιβάλλον. Η Βασιλική Βαρουξή, Business Trainer / Coach, πλέον expert σε θέματα εξυπηρέτησης, επικοινωνίας, διαπραγμάτευσης και διαχείρισης του stress στον εργασιακό χώρο μας παρουσίασε λεκτικά και μη λεκτικά μέσα που θα δημιουργήσουν τους μελλοντικούς ηγέτες. Αναφερθήκαμε στο συναισθηματικό πλαίσιο που έχει άμεση αναφορά στις μυϊκές ομάδες του προσώπου και κατά συνέπεια στην στάση σώματος και αυτοπαρουσιασης. Η Βασιλική έδωσε tips για το πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε μια προσωπικότητα που μπορεί να αντιμετωπίσει από τα πιο κρίσιμα επαγγελματικά ζητήματα, μέχρι και το πώς να κερδίσεις το παιχνίδι από την πρώτη συνέντευξη.

Η συζήτηση μεταξύ ομιλίτριας και ένθερμου κοινού, οδήγησαν σε ένα διαδραστικό σεμινάριο. Απορίες δημιουργήθηκαν και απορίες λύθηκαν και αυτό μας οδηγεί πιο ψηλά. Την ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την συμμετοχή και την ανεξάντλητη πηγή ενέργειας και γνώσεων που μας μετέφερε.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Τρίπολης για την υποστήριξη και φυσικά τους εθελοντές και φίλους για την πολύτιμη βοήθεια. Το πρόγραμμα υλοποιείται με την συγχρηματοδότηση του European Solidarity Corps και του Ιδρύματος Νεολαίας Δια βίου και μάθησης. 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας.
    Copyright 2021 Growth Hub NGO
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram