Απολογιστικό - Το “Θα σας ειδοποιήσουμε | Unplugged” ήρθε στην Τρίπολη.

Την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το σεμινάριο “Θα σας ειδοποιήσουμε | Unplugged, με ομιλητές τον Κωνσταντίνο Κίντζιο και Σπύρο Ανδριανό.

Έφεραν στην πόλη μας το Νο.1 Business Show με βασικό θέμα στην ομιλία τους την αγορά εργασίας! Το σεμινάριο έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του Τμήματος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη.

Μέσα από μια αφιλτράριστη συζήτηση, αναλύθηκαν τα ζητήματα του βιογραφικού και η δημιουργία αυτού. Ύστερα, συζητήθηκε το θέμα της αυτοπαρουσίαση σε μια συνέντευξη για μια θέση εργασίας αλλά και το πώς μπορούμε να διεκδικήσουμε κάποια προνόμια στην εργασίας μας . Ένα ακόμα μείζων θέμα συζήτησης ήταν αυτό της επαγγελματικής εξέλιξης και να μη μένουμε σε θέσεις οι οποίες δεν έχουν career path ή σε θέσεις που δεν αναγνωρίζεται η αξία μας.Τελικό σημείο συζήτησης, ήταν αυτό της αλλαγής και της προσαρμοστικότητας. Ουσιαστικά το να μην φοβόμαστε να αλλάζουμε να μαθαίνουμε και να προσαρμοζόμαστε εώς να φτάσουμε στο σημείο που έχεις θέσει στόχο.

Ευχαριστούμε τους ομιλητές μας για την άρτια συνεργασία και την εποικοδομητική συζήτηση που άφησε πίσω προβληματισμούς και σκέψεις για το επόμενο βήμα. Θερμό Ευχαριστώ στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου που μας φιλοξένησε στο Τμήμα Οικονομικού, καθώς και στο Δήμο Τρίπολης για την εμπιστοσύνη και στήριξη. Βασικοί πυλώνες, οι εθελοντες φίλοι και συνεργάτες που οργάνωσαν και πετύχαμε ένα άρτιο αποτέλεσμα.

 Τέλος θερμό ευχαριστώ σε όσους βρέθηκαν μαζί μας στο σεμινάριο, στηρίζοντας μας και δίνοντάς μας όρεξη για το επόμενο. Δεσμευόμαστε για την συνέχεια.

Το σεμινάριο υλοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος “LeaderShaping” και συγχρηματοδοτείται από το European Solidarity Corps Greece της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης - Erasmus+ Youth Greece, και στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων.

Τελευταία Νέα

Απολογιστικό - “Speak Yourself” στην Τρίπολη

Το Growth Hub πραγματοποίησε την Τρίτη 28 Νοεμβρίου, ένα διαδραστικό δίωρο σεμινάριο με τίτλο “Speak Yourself”

"Creative Box" | Training Course, Serbia

Vršac, Serbia 22 - 30 Jan 2024

Απολογιστικό - Το “Θα σας ειδοποιήσουμε | Unplugged” ήρθε στην Τρίπολη.

Την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το σεμινάριο “Θα σας ειδοποιήσουμε | Unplugged, με ομιλητές τον Κωνσταντίνο Κίντζιο και Σπύρο Ανδριανό. Έφεραν στην πόλη μας το Νο.1 Business Show με βασικό θέμα στην ομιλία τους την αγορά εργασίας! Το σεμινάριο έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του Τμήματος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη. Μέσα […]

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
Εγγραφείτε στο Newsletter μας.
    Copyright 2021 Growth Hub NGO
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram