«Επεισοδιακή υπερφαγία»

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023, διαδικτυακή συνάντηση στις 20:30-22:30

Την Πέμπτη 30 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η 4η κατά σειρά συνάντηση του προγράμματος «Γνωριμία με τις διατροφικές διαταραχές και την αντίληψη του εαυτού», με θέμα «Επεισοδιακή υπερφαγία». Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 20.30-22.30.

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την εξοικείωση των συμμετεχόντων με τις διαταραχές πρόσληψης τροφής που επηρεάζουν την εικόνα εαυτού των ατόμων που τις αναπτύσσουν, μέσω βιωματικής μάθησης και ασκήσεων κατανόησης. Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν και πραγματοποιείται με την χρηματοδότηση του European Solidarity Corps.

Απευθύνεται σε νέους 18-30 ετών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα σωματικής ή/και ψυχικής υγείας, σε άτομα που βρίσκονται εκτός εκπαίδευσης, απασχόλησης ή κατάρτισης, σε νέους με χαμηλό εισόδημα που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε ψυχολογική υποστήριξη και σε άτομα που αντιμετωπίζουν φραγμούς στη συμμετοχή τους σε κοινωνικά δρώμενα λόγο των ψυχολογικών και εμφανισιακών τους αυτοπεριορισμών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν δουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του οργανισμού εδώ: https://bit.ly/3IhvkqH
Και να δηλώσουν συμμετοχή στον σύνδεσμο εδώ: https://bit.ly/3mJccJG

Τελευταία Νέα

Απολογιστικό - “Speak Yourself” στην Τρίπολη

Το Growth Hub πραγματοποίησε την Τρίτη 28 Νοεμβρίου, ένα διαδραστικό δίωρο σεμινάριο με τίτλο “Speak Yourself”

"Creative Box" | Training Course, Serbia

Vršac, Serbia 22 - 30 Jan 2024

Απολογιστικό - Το “Θα σας ειδοποιήσουμε | Unplugged” ήρθε στην Τρίπολη.

Την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το σεμινάριο “Θα σας ειδοποιήσουμε | Unplugged, με ομιλητές τον Κωνσταντίνο Κίντζιο και Σπύρο Ανδριανό.

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
Εγγραφείτε στο Newsletter μας.
    Copyright 2021 Growth Hub NGO
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram