“Η ψυχολογία των αναγκών μας” Απολογισμός Δράσης

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης, 21/10/2023

Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης, το διαδραστικό σεμινάριο με τίτλο “Η ψυχολογία των αναγκών μας” με ομιλήτρια την ψυχολόγο Στέλλα Καρατζόγλου. Σε αυτή την δράση ασχοληθήκαμε με την κατανόηση και ιεράρχηση των αναγκών σε περιόδους κρίσεις για τους πληγέντες και τους φροντιστές. Αναλύσαμε την ψυχολογική θεωρία του Αυτό-καθορισμού (Self-determination Theory) και την προώθηση της ευεξίας σε ψυχολογικό επίπεδο. Επιπλέον παρουσιάστηκαν οι θεμελιώδεις ανθρώπινες ψυχικές ανάγκες καθώς και κατευθυντήριες οδηγίες για άμεση ανακούφιση των ατόμων που βιώνουν μια καταστροφή.

Η ημερίδα υλοποιήθηκε στα πλαίσια δράσεων του Ευρωπαϊκού Έργου “Psychological Very First Aid”, με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης και του ΙΝΕΔΙΒΙΜ (Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης).

Τελευταία Νέα

Απολογιστικό - “Speak Yourself” στην Τρίπολη

Το Growth Hub πραγματοποίησε την Τρίτη 28 Νοεμβρίου, ένα διαδραστικό δίωρο σεμινάριο με τίτλο “Speak Yourself”

"Creative Box" | Training Course, Serbia

Vršac, Serbia 22 - 30 Jan 2024

Απολογιστικό - Το “Θα σας ειδοποιήσουμε | Unplugged” ήρθε στην Τρίπολη.

Την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το σεμινάριο “Θα σας ειδοποιήσουμε | Unplugged, με ομιλητές τον Κωνσταντίνο Κίντζιο και Σπύρο Ανδριανό.

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
Εγγραφείτε στο Newsletter μας.
    Copyright 2021 Growth Hub NGO
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram