“Θα σας ειδοποιήσουμε | Unplugged”

Την Τρίτη 14 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το 4o  σεμινάριο  του προγράμματος LeaderShaping με τίτλο “Θα σας ειδοποιήσουμε | Unplugged” .

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Aμφιθέατρο του άνω κτιρίου, στο Τμήμα Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη.

 Περιγραφή σεμιναρίου:

Πρόκειται για ένα σεμινάριο με κεντρικό θέμα την  εισαγωγή στην αγορά εργασίας, την ζωή μέσα στην αγορά εργασίας και πως ένας νέος μπορεί να προσαρμόζεται ή και όχι  στο εργασιακό περιβάλλον. 

Βασικά θέματα για προσωπική ανέλιξη μέσα στο εργασικό περιβάλλονόπως όπως , πώς θα κερδίσεις τον εργοδότη, τους συναδέλφους σου και πως θα εξελιχθείς σε εργασιακό και προσωπικο επίπεδο, θα λάβουν χώρα.

Μεταξύ άλλων θα συζητηθούν εκτενώς θέματα όπως η επιχειρηματικότητα, οι απαιτούμενες δεξιότητες για τη σύγχρονη αγορά εργασίας, το βιογραφικό και η σωστή ψηφιακή αυτο-παρουσίαση υποψηφίων εργαζομένων στο LinkedIn, ο ρόλος της τεχνολογίας στις επιχειρησιακές διαδικασίες, ο ρόλος της δικτύωσης, καθώς και η πολυπόθητη εξισορρόπηση επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο και γεμάτο προκλήσεις περιβάλλον.

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να αναπτύξει τις απαραίτητες δεξιότητες για τους νέους ηγέτες ώστε να κάνουν μια θετική αλλαγή στον κόσμο. Έχουμε ως σκοπό το να προσφέρουμε στους νέους ηγέτες των οργανισμών ποιοτικό περιεχόμενο, ώστε να κατανοήσουν τις βασικές αρχές δημιουργίας, ανάπτυξης και εξέλιξης ενός οργανισμού. Θα είναι ένα πρόγραμμα εκμάθησης και ενδυνάμωσης των νέων που θα αποτελείται από workshops και βιωματικά σεμινάρια που απευθύνονται στην προσωπική ανάπτυξη των νέων ηγετών όπως και στα μέλη των ομάδων τους. Το πρόγραμμα έχει δωρεάν είσοδο και υλοποιείται με την υποστήριξη του European Solidarity Corps και του Ίδρυμα Νεολαίας Δια βίου και μάθησης. Απευθύνεται σε νέους 18-30 ετών. 

Και να δηλώσουν συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdje2A-kyNcZWofwRm_PWuUCLHzG9r2RDKoqRyaaspvjOljeg/viewform

Οι Ομιλήτριες του 4ου σεμιναρίου:

 

Ο Ανδριανός Σπύρος είναι πανευρωπαϊκά βραβευμένος Manager, επιχειρηματίας, public speaker, ο οποίος άφησε μια επιτυχημένη και υψηλού status εταιρική καριέρα, με σκοπό να υλοποιήσει ένα όραμα. Ίδρυσε το “Men of Style”, το 2014, το μεγαλύτερο self help brand στην Ελλάδα.

Ο Κωνσταντίνος Κίντζιος  έχει μότο  “Μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει η χώρα σου για σένα, αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για τη χώρα σου”.

Για τον λόγο αυτό άλλωστε, τα τελευταία 7 από τα συνολικά 19 εργασιακά του χρόνια, μέσω του ReGeneration, έχοντας πετύχει σχεδόν 4.000 προσλήψεις νέων πτυχιούχων, σε ένα πανελλαδικό δίκτυο 2.000 εταιρειών με παράλληλη προσφορά 1.000.000 ωρών εκπαίδευσης σε ήπιες, ψηφιακές και τεχνικές ,γεφυρώνοντας στην πράξη το χάσμα μεταξύ νέου πτυχιούχου και αγοράς εργασίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας.
    Copyright 2021 Growth Hub NGO
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram