Σεμινάριο "Η αξιοπιστία το κλειδί για την επιτυχία του ηγέτη" #LeaderShaping

Πέμπτη 4 Μαΐου 2023, Señor Τρίπολη, στις 6 μ.μ.

Την Πέμπτη 4 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο βιωματικό σεμινάριο του προγράμματος LeaderShaping με τίτλο «Δημιουργώντας τους ηγέτες του μέλλοντος- Η αξιοπιστία το κλειδί για την επιτυχία του ηγέτη», που θα αλλάξει τα δεδομένα με θέμα τον τρόπο οικοδόμησης και διατήρησης της αξιοπιστίας στον σημερινό ταχέως εξελισσόμενο και διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό κόσμο.

Ο ομιλητής μας Παναγιώτης Φάσσας θα δώσει πρακτικές συμβουλές και στρατηγικές για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό των πελατών, των συναδέλφων και των ανταγωνιστών σας.💼🤝

Δήλωσε συμμετοχή εδώ: https://bit.ly/43TULXK

Διαδικαστικά

Η προσέλευση ξεκινά στις 5:30 το απόγευμα, για καφέ και catchup στο πάνω χώρο του Señor, Νεομάρτυρος Δημητρίου 7 στην Τρίπολη. Η ομιλία θα ξεκινήσει στις 6, με διάρκεια 2 ώρες. Αμέσως μετά, θα υπάρχει χρόνος για networking.

Ομιλητής του 2ου βιωματικού σεμιναρίου:


Ο Παναγιώτης Φάσσας είναι ο συγγραφέας του βιβλίου, "Από το μηδέν φτάσε όπου δεν μπορείς", ιδρυτής του Success Hype και εξειδικευμένος εκπαιδευτής Νεύρο - Γλωσσικού Προγραμματισμού πιστοποιημένος από την INLPTA, πιστοποιημένος εκπαιδευτής Coaching από την IAFTC (International Academy for Training and Consulting), High Performance Coach πιστοποιημένος από το High Performance Institute, IEMT Practitioner (Integral Eye Movement Therapy) και ειδικός στρατηγικής παρέμβασης, πιστοποιημένος από Robbins–Madanes Training. Τα τελευταία 4 χρόνια ως εκπαιδευτής έχει πραγματοποιήσει περισσότερα από 400 σεμινάρια με περισσότερους από 100.000 συμμετέχοντες. Πραγματοποίησε ομιλία στο TEDx universityofpiraeus με τίτλο "όλα όσα χρειάζεσαι βρίσκονται ήδη μέσα σου" Λειτούργησε ως local expert για τη Lipton στην Πανελλαδική καμπάνια της με τίτλο "project unlonely". Παρεβρέθηκε ως καλεσμένος στο event "thinkbiz" που πραγματοποιήθηκε από το οικονομικό πανεπιστήμιο Αθηνών, με σκοπό να ενημερώσει τους φοιτητές για το τι κάνει κάποιον επιτυχημένο επιχειρηματία Πραγματοποίησε σεμινάριο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με τίτλο, "Καλλιεργώντας Ψυχική Ανθεκτικότητα. Εκπαιδεύει στελέχη και ομάδες μεγάλων επιχειρήσεων. Τα βίντεο εκπαιδευτικού περιεχομένου του στα Social Media έχουν ξεπεράσει τις 10.000.000 προβολές.

Το πρόγραμμα έχει δωρεάν είσοδο και υλοποιείται με την υποστήριξη του European Solidarity Corps και του Ίδρυμα Νεολαίας Δια βίου και μάθησης. Απευθύνεται σε νέους 18-30 ετών.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας.
    Copyright 2021 Growth Hub NGO
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram