Διαδραστικό Σεμινάριο ''Team building'' #LeaderShaping

Πέμπτη 11 Μαΐου 2023, στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης , στις 6:00μ.μ

Το @Growth Hub Greece σε συνεργασία με το @InterMediaKT διοργανώνουν ένα διαδραστικό σεμινάριο με τίτλο “Igniting your team's energy from within: A team building workshop” («Πυροδοτώντας την ενέργεια της ομάδας σας από μέσα: Ένα εργαστήριο για χτίσιμο της ομάδας») που θα αλλάξει τα δεδομένα με θέμα τον τρόπο οικοδόμησης της ομάδας στον σημερινό ταχέως εξελισσόμενο και διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό κόσμο.

Την Πέμπτη 11 Μαΐου σας περιμένουμε στο Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης, Δολιανών 1, η προσέλευση του κοινού ξεκινά στις 5:30μ.μ, έναρξη σεμιναρίου στις 6:00μ.μ.

Κάντε εγγραφή εδώ: https://bit.ly/43TULXK

🎓Οι σπουδαίες ομάδες φτιάχνονται, δεν γεννιούνται. Ανάλογα με τα άτομα, ο τύπος της ομάδας που θέλετε να δημιουργήσετε εσείς μπορεί να διαφέρει σημαντικά από την ομάδα που κάποιος άλλος προσπαθεί να αναπτύξει.

Οι ομιλήτριές μας Aντέσα Ζαντίγια και Αντωνέλα Κοτσώνη θα δώσουν πρακτικές συμβουλές για να χτίσετε μια δυνατή ομάδα μέσω ενός βιωματικού workshop θα δείξουν στην πράξη πως να πετύχετε μια οργανωμένη και δεμένη ομάδα.Οι δραστηριότητες οικοδόμησης ομάδων (team building) αποτελούν σημαντικό μέρος κάθε επιτυχημένου εργασιακού περιβάλλοντος γιατί μέσα από προσεκτικά σχεδιασμένες δραστηριότητες και ασκήσεις ενθαρρύνεται η επικοινωνία, η επίλυση προβλημάτων, η δημιουργική σκέψη και την οικοδόμηση εμπιστοσύνης.💼🤝

Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να ανεβάσετε την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο!

#credibilitymatters #professionaldevelopment #seminar #networking #careeradvancement #businessgrowth #leadership 

Δείτε λιγότερα

Τελευταία Νέα

Απολογιστικό - “Speak Yourself” στην Τρίπολη

Το Growth Hub πραγματοποίησε την Τρίτη 28 Νοεμβρίου, ένα διαδραστικό δίωρο σεμινάριο με τίτλο “Speak Yourself”

"Creative Box" | Training Course, Serbia

Vršac, Serbia 22 - 30 Jan 2024

Απολογιστικό - Το “Θα σας ειδοποιήσουμε | Unplugged” ήρθε στην Τρίπολη.

Την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το σεμινάριο “Θα σας ειδοποιήσουμε | Unplugged, με ομιλητές τον Κωνσταντίνο Κίντζιο και Σπύρο Ανδριανό.

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
Εγγραφείτε στο Newsletter μας.
    Copyright 2021 Growth Hub NGO
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram