2η Συνέλευση Νέων για την Κλιματική Αλλαγή με τη συμμετοχή φοιτητών!


2η Συνέλευση Νέων για την Κλιματική Αλλαγή με τη συμμετοχή φοιτητών
«Διαμορφώνοντας μία Πράσινη Συμφωνία για την Αθήνα»
20 & 21 Απριλίου 2023

Το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) ανακοινώνει τη διοργάνωση της 2ης Συνέλευσης Νέων για την Κλιματική Αλλαγή με τη συμμετοχή προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών, που θα διεξαχθεί δια ζώσης στις εγκαταστάσεις του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στις 20 και 21 Απριλίου 2023. Η Συνέλευση Νέων θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του έργου «Κλιματικά ανθεκτικές περιοχές μέσω συστημικών λύσεων και καινοτομιών» (Climate Resilient Regions Through Systemic Solutions and Innovations) – ARSINOE, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Πρόγραμμα Horizon 2020).

Στόχος είναι η ενθάρρυνση της συμμετοχής και η εξοικείωση των νέων σε θέματα σχετικά με την κλιματική αλλαγή και η διαμόρφωση ενός Πράσινου Συμφώνου για την Αθήνα, στα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας. Σκοπός είναι οι φοιτητές να συζητήσουν και να διατυπώσουν ρεαλιστικές προτάσεις για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και την προσαρμογή στις επιπτώσεις της.

Διαδικασία συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας την φόρμα που είναι διαθέσιμη εδώ.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 20 Φεβρουαρίου 2023, στις 23:59 ώρα Ελλάδος.

Εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα ληφθούν υπ’ όψη.

Περισσότερες πληροφορίες: https://europedirect.eliamep.gr/2i-syneleysi-neon-gia-tin-klimatiki-allagi-diamorfonontas-mia-prasini-symfonia-gia-tin-athina/

Εγγραφείτε στο Newsletter μας.
    Copyright 2021 Growth Hub NGO
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram