Ευρωπαϊκή Διάσκεψη για τη Νεολαία (EYE2023)

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή νέων στην Ευρωπαϊκή Διάσκεψη για τη Νεολαία (EYE2023

Ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με την ομάδα νέων της ΑμΚΕ “Growth Hub” με έδρα την Τρίπολη, θα συμμετάσχει τον επερχόμενο Ιούνιο στην Ευρωπαϊκή Διάσκεψη για τη Νεολαία (EYE2023) με ομάδα 3 ατόμων (1 Youth Worker & 2 Νέα άτομα). 

H αποστολή θα υποστηριχθεί από την ΑμΚΕ “Horizons For Youth GR” με έδρα την Αθήνα όπου συνολικά θα συμμετέχουν από την Ελλάδα 20 άτομα (10 Youth Worker & 10 Νέα άτομα). 

Με αφορμή το έτος δεξιοτήτων (European Year of Skills 2023), θα πραγματοποιηθεί στο Ευρωκοινοβούλιο στο Στρασβούργο της Γαλλίας η εκπαιδευτική διημερίδα “EYE2023” μεταξύ 09-10.06.2023, με θέμα την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την ευρωπαϊκή Δημοκρατία και το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ). 

Η πέμπτη εκδοχή του ΕΥΕ θα περιλαμβάνει δραστηριότητες, όπως διαδραστικά εργαστήρια, ανοιχτούς διαλόγους και debates σε υβριδική μορφή και αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες (10.000) νέους 16-30 ετών από όλη την Ευρώπη και τον κόσμο, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια ξεχωριστή εμπειρία και να συζητήσουν με ειδικούς, ακτιβιστές, παράγοντες επιρροής και φορείς λήψης αποφάσεων, ακριβώς στην καρδιά της ευρωπαϊκής δημοκρατίας, μοιραζόμενοι τις ιδέες τους. Το όλο εγχείρημα στοχεύει στην προώθηση της ισότητας και της συμπερίληψης, ενώ ταυτόχρονα θα επιδιώξει η μορφή του να είναι τόσο βιώσιμη, όσο και προσβάσιμη. 

Οι νέοι/νέες μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την συμμετοχή τους στην διημερίδα, συμπληρώνοντας την φόρμα εδώ:  https://forms.gle/X3YEWGRzPwFhP3GeA

Θα καλυφθεί μέρος του κόστος των μεταφορικών και της διαμονής του ταξιδιού, ύψους τουλάχιστον 350 ευρώ/συμμετέχοντα. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο: growthhubngo@gmail.com

Τα πιο προσφατα Projects

"It's time to build your soft skills", Ισπανία | Ανταλλαγή νέων

Ανταλλαγή νέων "It's time to build your soft skills" , Granada, Spain 02-13 July 2023

Ευρωπαϊκή Διάσκεψη για τη Νεολαία (EYE2023)

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή νέων στην Ευρωπαϊκή Διάσκεψη για τη Νεολαία (EYE2023)  Ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με την ομάδα νέων της ΑμΚΕ “Growth Hub” με έδρα την Τρίπολη, θα συμμετάσχει τον επερχόμενο Ιούνιο στην Ευρωπαϊκή Διάσκεψη για τη Νεολαία (EYE2023) με ομάδα 3 ατόμων (1 Youth Worker & 2 Νέα άτομα).  H αποστολή […]

Βιωματικό σεμινάριο "Ενσυναίσθηση" #LeaderShaping

  Την Τρίτη 4 Απριλίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο βιωματικό σεμινάριο του προγράμματος “LeaderShaping” στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο στην Τρίπολη, με θέμα την ενσυναίσθηση και την ενεργή ακρόαση.

ΟΛΑ ΤΑ PROJECTS
Εγγραφείτε στο Newsletter μας.
    Copyright 2021 Growth Hub NGO
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram