Η ψηφιακή εποχή στην επαρχία

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Στόχος μας είναι να παρέχουμε ουσιαστικές γνώσεις και εμπειρίες στους νέους μέσω βιωματικής και μη μάθησης, που θα τους βοηθήσουν στην προσωπική τους και μετέπειτα επαγγελματική τους σταδιοδρομία και εξέλιξη, διαφοροποιώντας τους από τους νέους της ηλικίας τους αποκτώντας ένα διευρυμένο πνεύμα και δεξιότητες του μέλλοντος. Ζούμε σε μια εποχή κατα την οποία η τεχνολογία παίζει κυρίαρχο ρόλο όσον αφορά την επαγγελματική σταδιοδρομία.Αυτός είναι και ο λόγος από τον οποίο δημιουργήθηκε η ιδέα αυτού του προγράμματος. Αυτό που θέλουμε να καταφέρουμε είναι να αναδείξουμε τις ευκαιρίες που υπάρχουν ιδιαίτερα σε νέους οι οποίοι δεν βρίσκονται σε αστικά περιβάλλοντα.

ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε μέσα από αυτό το project είναι η ανάδειξη της αποκέντρωσης και τα οφέλη που δημιουργούνται μέσα από αυτήν την συνθήκη σε ένα ευρύτερο πλαίσιο. Να ανατρέψουμε το στίγμα και τις στερεοτυπικές αντιλήψεις για τη ζωή στην επαρχία και να αναδείξουμε ένα πιο βιώσιμο μοντέλο ζωής και εργασίας.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελείται από σεμινάρια τα οποία παρουσιάζουν τις ευκαιρίες που υπάρχουν στον σύγχρονο κόσμο όσον αφορά την επαγγελματική αποκατάσταση με βάση την προσωπική πρωτοβουλία και την καθοδήγηση.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

-Νέοι 18-30 χρονών όπως φοιτητές , άνεργοι

-Άτομα τα οποία επιθυμούν να μάθουν για τις ευκαιρίες του επιχειρείν

-Άτομα τα οποία έχουν κάποια επιχειρηματική ιδέα και δεν ξέρουν που να απευθυνθούν

-Νέοι άνθρωποι οι οποίοι βρίσκονται κοινωνικά περιορισμένοι

-Άτομα από ευπαθείς κοινωνικά ομάδες

-Άτομα που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες

-Νέοι μελιγότερες ευκαιρίες

Τα πιο προσφατα Projects

"It's time to build your soft skills", Ισπανία | Ανταλλαγή νέων

Ανταλλαγή νέων "It's time to build your soft skills" , Granada, Spain 02-13 July 2023

Ευρωπαϊκή Διάσκεψη για τη Νεολαία (EYE2023)

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή νέων στην Ευρωπαϊκή Διάσκεψη για τη Νεολαία (EYE2023)  Ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με την ομάδα νέων της ΑμΚΕ “Growth Hub” με έδρα την Τρίπολη, θα συμμετάσχει τον επερχόμενο Ιούνιο στην Ευρωπαϊκή Διάσκεψη για τη Νεολαία (EYE2023) με ομάδα 3 ατόμων (1 Youth Worker & 2 Νέα άτομα).  H αποστολή […]

Βιωματικό σεμινάριο "Ενσυναίσθηση" #LeaderShaping

  Την Τρίτη 4 Απριλίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο βιωματικό σεμινάριο του προγράμματος “LeaderShaping” στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο στην Τρίπολη, με θέμα την ενσυναίσθηση και την ενεργή ακρόαση.

ΟΛΑ ΤΑ PROJECTS
Εγγραφείτε στο Newsletter μας.
    Copyright 2021 Growth Hub NGO
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram