Η ψηφιακή εποχή στην επαρχία

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Στόχος μας είναι να παρέχουμε ουσιαστικές γνώσεις και εμπειρίες στους νέους μέσω βιωματικής και μη μάθησης, που θα τους βοηθήσουν στην προσωπική τους και μετέπειτα επαγγελματική τους σταδιοδρομία και εξέλιξη, διαφοροποιώντας τους από τους νέους της ηλικίας τους αποκτώντας ένα διευρυμένο πνεύμα και δεξιότητες του μέλλοντος. Ζούμε σε μια εποχή κατα την οποία η τεχνολογία παίζει κυρίαρχο ρόλο όσον αφορά την επαγγελματική σταδιοδρομία.Αυτός είναι και ο λόγος από τον οποίο δημιουργήθηκε η ιδέα αυτού του προγράμματος. Αυτό που θέλουμε να καταφέρουμε είναι να αναδείξουμε τις ευκαιρίες που υπάρχουν ιδιαίτερα σε νέους οι οποίοι δεν βρίσκονται σε αστικά περιβάλλοντα.

ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε μέσα από αυτό το project είναι η ανάδειξη της αποκέντρωσης και τα οφέλη που δημιουργούνται μέσα από αυτήν την συνθήκη σε ένα ευρύτερο πλαίσιο. Να ανατρέψουμε το στίγμα και τις στερεοτυπικές αντιλήψεις για τη ζωή στην επαρχία και να αναδείξουμε ένα πιο βιώσιμο μοντέλο ζωής και εργασίας.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελείται από σεμινάρια τα οποία παρουσιάζουν τις ευκαιρίες που υπάρχουν στον σύγχρονο κόσμο όσον αφορά την επαγγελματική αποκατάσταση με βάση την προσωπική πρωτοβουλία και την καθοδήγηση.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

-Νέοι 18-30 χρονών όπως φοιτητές , άνεργοι

-Άτομα τα οποία επιθυμούν να μάθουν για τις ευκαιρίες του επιχειρείν

-Άτομα τα οποία έχουν κάποια επιχειρηματική ιδέα και δεν ξέρουν που να απευθυνθούν

-Νέοι άνθρωποι οι οποίοι βρίσκονται κοινωνικά περιορισμένοι

-Άτομα από ευπαθείς κοινωνικά ομάδες

-Άτομα που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες

-Νέοι μελιγότερες ευκαιρίες

Τα πιο προσφατα Projects

Green Generation - Ένα διαφορετικό και πιο πράσινο ταξίδι στην Λετονία!

Το ταξίδι της ομάδας του Growth Hub στην Λετονία ολοκληρώθηκε με επιτυχία! Διαβάστε πιο κάτω τις εμπειρίες των μελών της ομάδας:

Κάλεσμα εθελοντών - Growth Hub Team 2022-2023

Η ομάδα του Growth Hub αναζητά νέους φιλόδοξους, γεμάτους όρεξη και ενέργεια!

Μαρακές! Μία λέξη, χίλιες αναμνήσεις!

“A Journey Towards Self-Discovery” - Ανταλλαγή νέων στο Μαρόκο, Ιούλιος 2022

ΟΛΑ ΤΑ PROJECTS
Εγγραφείτε στο Newsletter μας.


    Copyright 2021 Growth Hub NGO
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram