«Ενσυναίσθηση, Ενεργή Ακρόαση» ESC

Τρίτη 4 Απριλίου 18:00-20:00, Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης

Την Τρίτη 4 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο βιωματικό σεμινάριο του προγράμματος "LeaderShaping" με θέμα την «Ενσυναίσθηση, Ενεργή Ακρόαση». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης 18:00-20:00.

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να αναπτύξει τις απαραίτητες δεξιότητες για τους νέους ηγέτες ώστε να κάνουν μια θετική αλλαγή στον κόσμο. Σκοπός του προγράμματος είναι να προσφέρει στους νέους ηγέτες των οργανισμών αλλά και επιχειρήσεων ποιοτικό περιεχόμενο, ώστε να κατανοήσουν τις βασικές αρχές δημιουργίας, ανάπτυξης και εξέλιξης ενός οργανισμού. Είναι ένα πρόγραμμα εκμάθησης και ενδυνάμωσης των νέων που αποτελείται από workshops και βιωματικά σεμινάρια που απευθύνονται στην προσωπική ανάπτυξη των νέων ηγετών όπως και στα μέλη των ομάδων τους. Το πρόγραμμα έχει δωρεάν είσοδο και υλοποιείται με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης, του Ιδρύματος Νεολαίας Δια βίου και Μάθησης και του Δήμου Τρίπολης.
⏳ Αιτήσεις έως: 3 Απριλίου
✔ Η συμμετοχή είναι δωρεάν, όμως απαιτείται προεγγραφή.
✔ Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης


Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ: https://forms.gle/etdYjFzLPkr5dMgM8
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ: http://bit.ly/42zB075

Ομιλητής του 1ου βιωματικού σεμιναρίου 

Ο Μάνος Χατζημαλωνάς BSc MSc MA, είναι ψυχολόγος-ψυχοθεραπευτής στην συνθετική συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία νέων και ενηλίκων. Είναι ιδρυτής του Φιλότιμου Ιδρύματος, του κοινωφελούς οργανισμού γύρω από την έρευνα, προβολή και εφαρμογή της δυναμικής του ελληνικού Φιλότιμου. Έχει διδάξει ηθική και ιστορία της φιλοσοφίας στο πανεπιστήμιο Boston College, ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Μιννεσότα καθώς και στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, και συμμετέχει ως εξωτερικός ψυχολόγος στην ομάδα του Διεπιστημονικού Κέντρου Συμβουλευτικής ΑΝΑΔΡΑΣΙΣ των εκπαιδευτηρίων Ροδίων Παιδεία. Ως ιδιώτης ψυχολόγος βλέπει θεραπευόμενους διαδικτυακά και δια ζώσης, ενώ συντονίζει μια σειρά από ομάδες ψυχοθεραπείας και αυτοβελτίωσης στην Αθήνα.   

Το πρόγραμμα "LeaderShaping" έχει ως στόχο να αναπτύξει τις απαραίτητες δεξιότητες για τους νέους ηγέτες ώστε να κάνουν μια θετική αλλαγή στον κόσμο. Έχουμε ως σκοπό το να προσφέρουμε στους νέους ηγέτες των οργανισμών ποιοτικό περιεχόμενο, ώστε να κατανοήσουν τις βασικές αρχές δημιουργίας, ανάπτυξης και εξέλιξης ενός οργανισμού. Θα είναι ένα πρόγραμμα εκμάθησης και ενδυνάμωσης των νέων που θα αποτελείται από workshops και βιωματικά σεμινάρια που απευθύνονται στην προσωπική ανάπτυξη των νέων ηγετών όπως και στα μέλη των ομάδων τους. Απευθύνεται σε νέους 18-30 ετών. 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας.
    Copyright 2021 Growth Hub NGO
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram