Think Digital - Virtual Event

Δευτέρα 23 Μαΐου, 17:00 - 19:00

📢 Σε ενδιαφέρει ο τομέας της Πληροφορικής, των νέων Τεχνολογιών και η digital εργασία? Τότε αυτό το digital event είναι για εσένα!

💻Το διαδικτυακό event θα έχει δύο θεματικές, την πρόσληψη και την εργασία εξ αποστάσεως.

🔹 Την πρώτη ώρα θα έχουμε καλεσμένους 2 Recruiters όπου θα μας μιλήσουν τόσο για τις επαγγελματικές ευκαιρίες που έχει ένας νέος που ασχολείται με την πληροφορική όσο και το τι χρειάζεται μια επιχείρηση από τους μελλοντικούς εργαζόμενους.

🔹 Η δεύτερη ώρα είναι αφιερωμένη στους Digital Nomads , όπου 2 ψηφιακοί νομάδες θα μας μιλήσουν για τον τρόπο ζωής τους, πως κατάφεραν να έχουν αυτή την εργασία αλλά και ποιες είναι οι δυσκολίες σε αυτό τον τρόπο εργασίας.

🙋‍♀️ Θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με τους ομιλητές, για τυχόν απορίες και προβληματισμούς σας!

💻Τύπος event: Online Training Seminar
🕙 23.05 | 17:00 - 19:00

💌 Φόρμα Συμμετοχής: https://bit.ly/3Maf2yY

📌 Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης!

📌Η συμμετοχή είναι δωρεάν, όμως απαιτείται προεγγραφή.

🔐Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος “Approaching Ditial Era to the Province” το οποίο συγχρηματοδοτείται από το European Solidarity Corps της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης. #EuropeanSolidarityCorps

Γνωρίστε τους ομιλητές μας!

Νίκος Ρεπούσης είναι πτυχιούχος του τμήματος πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιά και κάτοχος Master στη διαχείριση ανθρώπινων πόρων, από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας. Έχει πάθος για τις νέες τάσεις της τεχνολογίας και ενδιαφέρεται οποιοδήποτε είδος καινούργιας τεχνολογίας. Είναι πρώην software engineer και πλέον γράφει κώδικα μόνο ως χόμπι. Αφού τελείωσε με τις σπουδές του, ξεκίνησε να εργάζεται για την Code.Hub ως Tech Recruiter έχοντας ως στόχο να τοποθετήσει κάθε software engineer στη δουλειά των ονείρων του.

Μιχάλης Μανσουρ κατέχει τον τίτλο του Associate of Arts (A.A.) στο International Trade Management όπως επίσης και το Digital Branding & Engagement Diploma, ενώ την ίδια στιγμή είναι προπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα οικονομικών επιστημών του University Guglielmo Marconi της Ρώμης και το micromasters πρόγραμμα «Marketing in a Digital World» από το Curtin University.
Ο Μιχάλης, έχει εργαστεί ως HR (Talent Acquisition & Payroll) για 4 χρόνια σε διάφορους τομείς και τον τελευταίο χρόνο εργάζεται στην Code.Hub ως Associate IT Recruitment Consultant με ειδίκευση στην PHP και στις Support Engineering θέσεις.

Code.Hub
Η Code.Hub είναι το πρώτο Hub για προγραμματιστές
Είναι η πιο αποτελεσματική HR Consulting, Recruitment Service & Career Development εταιρεία.

Η Code.Hub συνδέει τα skills με την αγορά μέσω:
Code.Career: Ένα δυναμικό IT Recruitment Agency με μόνο στόχο να παρέχει μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία, συνδέοντας τους πραγματικούς IT επαγγελματίες με υπέροχους εργοδότες.
Code.Learn: Έμπειροι επαγγελματίες και ακαδημαϊκοί, σχεδιάζουν upskilling & reskilling leaning προγράμματα και academies τα οποία προσφέρονται αποκλειστικά από προγραμματιστές σε προγραμματιστές. Η Code.Learn έχει την ικανότητα να αναγνωρίζει τις ανάγκες της αγοράς και να προσδιορίζει τις τεχνολογίες «κλειδιά» που αναδύονται από την IT κοινότητα
Code.Create: Επενδύει σε state-of-the-art τεχνολογίες ώστε να αναπτύξει hub projects μέσω της έρευνας και την ανάπτυξης ομάδως με πολύπλοκες εφαρμογές καθώς επίσης και σημαντικά user-friendly data-driven αποτελέσματα. Η εξειδίκευση στο ML και το AI οδηγεί σε μεγάλη κλίμακας ολοκληρωμένες enterprise solutions και χρησιμοποιεί τελευταίες τεχνολογίες για να αναπτύξει Big Data solutions. Η Code.Create οδηγεία τις εταιρείες στο ψηφιακό μετασχηματισμό τους μέσω της αλληλεπίδραση της έρευνας και ανάπτυξης ώστε να αναπτυχθούν πρωτοποριακές ιδέες.
Code.Development: Προγραμματιστές που δουλεύουν σε μικτές ομάδες και τους αναθέτονται συγκεκριμένα Projects. Οι software engineering ομάδες μας, χρησιμοποιούν Agile Methodologies για να αναπτύξουν λογισμικά τα οποία γίνονται εντός κύκλου δύο εβδομάδων και οι Tech PMs μας είναι υπεύθυνοι να μετατρέψουν τις εταιρικές ανάγκες σε αντίστοιχα λογισμικά.

Γνωρίστε τους digital nomads ❗

💥👩‍💻 Έχεις σκεφτεί ποτέ να δουλεύεις εξ αποστάσεως και παράλληλα να ταξιδεύεις τον κόσμο? ✈

💡 Η Μαρία Βασλή είναι πτυχιούχος Νομικής και κάτοχος MBA (Master in Business Administration). Ακολουθώντας την αγάπη της για το Marketing, πλέον εργάζεται ως Account Manager στη διαφημιστική εταιρεία Socialab, όπου διαχειρίζεται digital καμπάνιες για high-profile clients. Από τον Μάρτιο του 2021, αξιοποιώντας την δυνατότητα του remote working λόγω της Covid-19, έχει ζήσει σε Ευρώπη και Αφρική δουλεύοντας παράλληλα full-time.

💡 Ο Βύρων Βασιλειάδης κατέχει MSc στη διαστημική επιστήμη (Space Science) και Bsc στην πληροφορική. Επιπλέον είναι senior software engineer με ειδίκευση στα microservices και το cloud architecture του Microsoft Azure ενώ ενδιαφέρεται και για το κβαντικό computing.

Είναι Microsoft Certified Trainer στη πραγματοποίηση onsite και remote εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Έχει πάθος για την εκπαίδευση και το οικοσύστημα και κατέχει το ρόλο του μέντορα σε διάφορα hackathons και θερμοκοιτίδες.

Δήλωσε συμμετοχή εδώ: https://bit.ly/3Maf2yY

Τελευταία Νέα

Απολογιστικό - “Speak Yourself” στην Τρίπολη

Το Growth Hub πραγματοποίησε την Τρίτη 28 Νοεμβρίου, ένα διαδραστικό δίωρο σεμινάριο με τίτλο “Speak Yourself”

"Creative Box" | Training Course, Serbia

Vršac, Serbia 22 - 30 Jan 2024

Απολογιστικό - Το “Θα σας ειδοποιήσουμε | Unplugged” ήρθε στην Τρίπολη.

Την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το σεμινάριο “Θα σας ειδοποιήσουμε | Unplugged, με ομιλητές τον Κωνσταντίνο Κίντζιο και Σπύρο Ανδριανό.

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
Εγγραφείτε στο Newsletter μας.
    Copyright 2021 Growth Hub NGO
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram